CardGate

WordPress CMS website

WordPress CMS website: CardGate WordPress CMS website: CardGate

Stel je hebt een webshop, dan wil je natuurlijk dat je klanten veilig en eenvoudig kunnen betalen. Het bedrijf CardGate kan ervoor zorgen dat je verschillende betaalmethoden kunt aanbieden aan jouw klanten. Welke betaalmethoden het meest geschikt zijn voor jouw webshop is afhankelijk van een aantal dingen: wie je klanten zijn, waar ze vandaan komen én welke producten of diensten je aanbiedt je op je webshop. Misschien wil je graag een eigen webshop beginnen, maar zit je met een aantal vragen? Kijk op de WordPress CMS website van CardGate voor meer informatie: www.cardgate.com

Een WordPress CMS website biedt voordelen

Standaard heb je de mogelijkheid om pagina’s en berichten te beheren via het WordPress Admin Dashboard. Maar het mooie is dat dat redelijk eenvoudig uit te breiden is. Zo zijn daar bij de CardGate website de betaalmethoden aan toegevoegd. De beheerder van de website kan per betaalmethode een titel, omschrijving én een afbeelding toevoegen. Vervolgens worden de betaalmethoden op alle gewenste plekken binnen de website getoond. Want immers geld dat je een betaalmethode op meerdere plekken kunt laten zien, zonder het meerdere keren in te hoeven voeren.

Het is goed om te weten dat een WordPress website helemaal aangepast kan worden naar eigen wens qua inhoud maar ook qua layout. Sommige mensen beweren dat alle websites op elkaar lijken, maar niets is minder waar. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, maak dan eens een afspraak met ons om onder het genot van een kop koffie naar jouw ideeën te kijken: Neem contact met ons op.

Website: www.cardgate.com