DialXS

WordPress pagina

WordPress pagina: DialXS WordPress pagina: DialXS

DialXS levert al sinds het jaar 2000 betaal- en telecomoplossingen voor bedrijven en instellingen. Ze zorgen ervoor dat bezoekers op een eenvoudige en snelle wijze af kunnen rekenen voor de aangeboden diensten. DialXS is niet alleen innovatief en meedenkend, maar staat ook garant voor het bieden van veilige en betrouwbare technologieën. Tevens staat DialXS erom bekend flexibel en klantgericht te zijn in iedere denkbare situatie. Je vindt de volledige bedrijfsinformatie op hun WordPress pagina: www.dialxs.nl

De WordPress pagina van DialXS is op maat gesneden

Omdat de de betaaloplossingen als PayPal, iDeal, Safeklick, Afterpay en Visa een belangrijke rol spelen bij DialXS, is de WordPress pagina zodanig ingericht dat die op een gemakkelijke manier ingevoerd kunnen worden. Tevens is er rekening gehouden met een presentatie die de bezoeker snel de benodigde informatie biedt, maar die ook optimaal geïndexeerd kan worden door zoekmachines. Per betaaloplossing kan er omschrijving, dekkingsinformatie, unique selling points en een afbeelding ingevoerd worden. Een mooi detail is dat per land, waar een betaaloplossing gebruikt kan worden, een aparte headerafbeelding is gemaakt.

Laagdrempelig en snel

Om de gebruikservaring van deze WordPress pagina te optimaliseren is ervoor gekozen om de aanmeldprocedure aanzienlijk te in te korten. Zo zijn alle overbodige vragen achterwege gelaten en worden alleen de essentiële zaken gevraagd, die nodig zijn om de aanmelding in behandeling te kunnen nemen. Op die manier neemt de WordPress pagina alle drempels weg die een eventuele aanleding in de weg kunnen staan.

Heb je interesse in eigen WordPress pagina?

Wil je jouw bedrijf ook laten profiteren van de mogelijkheden en voordelen van WordPress? Neem dan contact met ons op. We kunnen je onder het genot van een koffie vertellen wat WordPress voor jou kan betekenen. We zijn er van overtuigd dat je net zo enthousiast zult worden over WordPress als wij dat zijn.

Website: www.dialxs.nl