Punterwerf Wildeboer

WordPress haven

WordPress haven: Punterwerf Wildeboer WordPress haven: Punterwerf Wildeboer

Bij Punterwerf Wildeboer worden op de werf al generaties lang met veel liefde en vakmanschap eikenhouten punters gebouwd. Door de eeuwen heen is de werf in handen van vader op (schoon)zoon overgegaan. En niet alleen de werf, maar ook de technieken, het gevoel en de liefde voor de eikenhouten punter werden van generatie op generatie overgedragen. Tegenwoordig biedt de werf veel meer dan verkoop van punters alleen. Immers heeft de werf nu ook een collectie verhuurboten, waaronder de handgemaakte eikenhouten Beulakermeerpunters mét fluistermotor. Daarnaast kunnen eigen boten gestald worden in de jaarstalling, kan de werf gebruikt worden voor reparaties en kun je genieten van een lekkere kop koffie en een stuk eigengemaakte appeltaart in de koffie en theeschenkerij. De WordPress haven van Punterwerf Wildeboer is te bekijken op: www.punterwerf.nl

Deze WordPress haven is van alle gemakken voorzien

Alle faciliteiten die Punterwerf Wildeboer biedt zijn ook te vinden in hun digitale WordPress haven. Om te beginnen is er een ongelooflijke hoeveelheid historische informatie te vinden. Het onstaan van de werf, de verschillende type boten die door de jaren heen geproduceerd zijn, de nevenwerkzaamheden en de verschillende takken van de stamboom van de familie. Verder toont de WordPress website occasions die op dit moment aangeboden worden. Op een eenvoudige manier kan de beheerder van de website deze occasions toevoegen en beheren, zonder enige technische kennis van websites.

WordPress is voor iedereen

Een van de belangrijke voordelen van WordPress is dat het met je meegroeit. Het is namelijk zodanig opgebouwd dat je het op een gemakkelijke manier kunt uitbreiden. Met behulp van de vele plugins en grafische thema’s kun je de lay-out én de functionaliteit aanpassen zonder dat je de hele website opnieuw moet bouwen. Je kunt dus met een kleinschalige website beginnen om vervolgens in de loop van de tijd te groeien.

Website: www.punterwerf.nl