Shoeby

WordPress style magazine

WordPress style magazine: Shoeby WordPress style magazine: Shoeby

Shoeby is een bekende naam in de winkelstraten van een groot aantal steden. Het bedrijf is in de ruim 31 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende retail- en full service franchise organisatie in Nederland en Belgie. Het van oorsprong Brabantse modebedrijf heeft met trendy, betaalbare, en eigen ontworpen collecties voor zowel dames als heren en kids een serieus aandeel in de Nederlandse fashionmarkt. Shoeby wilde een andere invulling voor hun WordPress style magazine, waarmee ze de fashionista’s dagelijks voorzien van de broodnodige mode inspiratie. Er werd een responsive WordPress website gebouwd boordevol handige functies voor de bloggers. Bekijk het op: shoebyblog.nl.

Het WordPress style magazine van Shoeby toont de vele mogelijkheden

Als er iets duidelijk naar voren komt bij het WordPress style magazine van Shoeby, dan is het wel vele mogelijkheden die deze CMS biedt. Op de eerste plaats is er de presentatie van de individuele blogberichten. De positie van een bericht in de tijdlijn, bepaalt de layout. Op die manier ontstaat er een dynamische flow en zullen bezoekers de berichten altijd als ‘vers’ ervaren.

Dan is er de koppeling met de Magento webshop. De bloggers hebben de mogelijkheid om bij een blogbericht producten uit de webshop te tonen. Het enige dat de blogger hoeft te doen is een of meerdere artikelnummers van producten uit de webshop in te voeren, waarna de productinformatie automatisch opgehaald en getoond zal worden bij het blogbericht in kwestes.

Het is goed om te weten dat een WordPress website helemaal aangepast kan worden naar eigen wens qua inhoud maar ook qua layout. Sommige mensen beweren dat alle websites op elkaar lijken, maar niets is minder waar. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, maak dan eens een afspraak met ons om onder het genot van een kop koffie naar jouw idee├źn te kijken: Neem contact met ons op.

Website: www.shoebyblog.nl